KEDVENC BLOGOK

Vakáció
Idén teljesen betelt a pohár. Mindenféle szempontból. Sok volt a munka, sok volt a kutya, sok..
Agility
Szóval járunk agilityzni rendszeresen. Amit nem csak én, de Donnie is nagyon szeret. Vasárnap..
Mostanában történtek
Az utóbbi időben sajnos Almára nagyon rájárt a rúd. Ő soha nem..
Mákkal díjátadón jártunk!
Hatalmas megtiszteltetés ért a napokban! Példakép Díjat vehettem át a Nemzeti Színházban...


Hírek / Vidám gazdák, boldog csivavák találkozója

Vidám gazdák, boldog csivavák találkozója

Szerző: Videokedvenc | 2013. május. 24. 10:28


Idén rendezik meg 4. alkalommal a Proplan Csivava Majálist. A 2013-as rendezvény új helyszínen, színes családi programokkal, versenyekkel és értékes nyereményekkel várja az érdeklődőket.
A kiskutya-rajongók népszerű találkozójának szervezője idén is az ismert modell és üzletasszony, Kis Hegedüs Réka; az esemény „arca” pedig négylábú kedvence, Joey. Az elmúlt években egyre több látogatót vonzó majálist új, tágas helyszínen, a Zöld Pardon területén – a Rákóczi híd budai oldalán, Neumann János utca 2. – tartják, 2013. június 2-án, vasárnap 13 órai kezdettel.

A program – mint Rékától megtudtuk – változatos és látványos, igazi vidám, kutyás kavalkád. Az érdeklődők indulhatnak gyorsasági, szépség- és/vagy jelmezversenyen. A helyezettek értékes díjakban részesülnek. Ezen kívűl lesz még állatorvosi tanácsadás, az érdeklődők kérdéseire pedig a Cerberos Állatvédő Egyesület nevelési szakértője válaszol, sőt mentett csivavára is szert lehet tenni. „A csivava könyv” bemutatója alkalmából dedikál a szerző, Nerpel Andrea. Bemutatkozik az Independent Kennel, amelynek hitvallása: egészséges, boldog apróságokkal megörvendeztetni a gondos gazdikat.

A kérdésre, hogy mennyire elégedett eddigi sikereivel, rendezvényeinek népszerűségével, Réka elmondta: nemcsak a belépők száma jelzi, hogy helyes elgondolás volt megújítani a hagyományos fajkutya-versenyeket, s fórumot teremteni a tipikusan városi lakásokban tartható kiskutyák barátai és a szakemberek számára. Jelez valamit az is, hogy többen megpróbálták utánozni rendezvényeit, de szerencsére a Csivava Majális le van védve.

Egyszóval a négylábúak számára bő kínálattal, számos újdonsággal kedveskednek az idei majálison résztvevő szakcégek; de a kétlábúaknak sem kell attól tartaniuk, hogy éhen vesznek, netán szomjan halnak a remélhető napsütésben. Felnőtteknek, gyermekeknek és kutyáknak egyaránt élményekben gazdag tavaszi délutánnak ígérkezik ez az első júniusi vasárnapon rendezett majális.

 

Ajánló

Mi a gazdi feladata, ha ellik az eb?
Mindig legyünk tisztában azzal, hogy vemhes-e a kutyánk!
Fertőző kullancsok – a te kutyád is veszélyben lehet
Legokosabb az állatot Lyme-kór elleni vakcinával rendszeresen..
Hogyan szabadíthatjuk meg a kutyát a bolhaekcémától?
Nagyon fontos, hogy ne csak a kutyán, hanem a környezetében is..
Lehet-e hátránya is a macska ivartalanításának?
Az állatorvos szerint vannak a macska ivartalanításának hátrányai..
Szívritmuszavar a kutyánál - csak semmi pánik
Szívritmuszavar: gyakori az ebeknél, de nem kóros.
Ilyen bajra figyelmeztethet a véres cicapisi
A húgykövesség speciális betegség, amire rendkívül hajlamosak a..