KEDVENC BLOGOK

Vakáció
Idén teljesen betelt a pohár. Mindenféle szempontból. Sok volt a munka, sok volt a kutya, sok..
Agility
Szóval járunk agilityzni rendszeresen. Amit nem csak én, de Donnie is nagyon szeret. Vasárnap..
Mostanában történtek
Az utóbbi időben sajnos Almára nagyon rájárt a rúd. Ő soha nem..
Mákkal díjátadón jártunk!
Hatalmas megtiszteltetés ért a napokban! Példakép Díjat vehettem át a Nemzeti Színházban...


Hírek / Réka 3 szuper show-val kápráztatja el a kutyabarátokat

Réka 3 szuper show-val kápráztatja el a kutyabarátokat

Szerző: Videokedvenc.hu | 2014. szeptember. 24. 14:23


Csivava Majális, Yorki Fesztivál és Black & White Dog Party - ugye jól hangzik? Ezek várnak rád és kedvencedre az ősz folyamán.


Szeptember 27-én, szombaton déli 12 órai kezdettel indul az immár hagyományos CSIVAVA MAJÁLIS a római parti Holiday Beach Hotelben (1035 Piroska u. 3-5.). A hektikus tavaszi időjárás miatt őszre csúszott rendezvény látogatóit kárpótolhatja, hogy nem a szálloda előtti Duna-parton, hanem az exkluzív 4 csillagos hotel elegáns strandján, a vízmedencék körül zajlanak majd az események. A résztvevők akár kényelmes nyugágyakból szemlélhetik kutyusaik szereplését. A hotel személyzete természetesen a vendégek színvonalas ellátásáról is gondoskodik, étel-ital, válogatott ínyencségek várják a látogatókat.
A közélet és a művészvilág számos sztárvendége jelezte részvételét az eseményre, már csak azért is, mert a háziasszony szerepét Kulcsár Edina a Miss World Hungary 2014 Szépségkirálynője fogja betölteni.A kutyusok gyorsasági, szépség- és ki mit tud ügyességi versenyeken bizonyíthatják képességeiket a büszke gazdik örömére. Ők pedig orvosi és nevelési tanácsadással gyarapíthatják ismereteiket, hogy még gondosabb „családfői” legyenek kedvenceiknek.
Kis Hegedűs Réka ezúttal igencsak kitett magáért. A különleges rendezvények szervezőjeként is ismert modell és üzletasszony 3 kutyás találkozót rendez egymás után. Szeptember 28-án, vasárnap déli kezdettel a YORKI FESZTIVÁL színhelye lesz a Holiday Beach Hotel strandja.

Október 5-én, vasárnap pedig ugyanitt BLACK & WHITE DOG PARTY indul. Utóbbinak érdekessége, hogy előre várják a gazdiknak kutyusaikkal közösen készült szelfijeit! A fotókat a Fehér Kutyák facebook oldalára lehet feltölteni a Szelfi Pályázat menüpont alatt található alkalmazás segítségével. Eddig már száznál több pályamű érkezett. Réka várja a további ötletes fotókat! A beküldési határidő október 3. A legjobban sikerült, legszenzációsabb szelfik beküldői értékes nyereményekben részesülnek!

A BLACK & WHITE Party Szelfi Pályázatán természetesen nemcsak a fekete és fehér kutyák, hanem e két színben tarkállók, pöttyösök is részt vehetnek. (A barnák vagy zsemleszínűek azonban NEM!) Mindhárom rendezvény elsősorban a kistestű kutyusok bemutatkozását szolgálja, de szeretettel várnak bármilyen ápolt négylábút.

A változatos versenyek nyerteseire és helyezettjeire sok-sok jutalom vár.
Belépő személyenként 1000 Ft., 6 éves életkor alatt ingyenes. 

Ajánló

Mi a gazdi feladata, ha ellik az eb?
Mindig legyünk tisztában azzal, hogy vemhes-e a kutyánk!
Fertőző kullancsok – a te kutyád is veszélyben lehet
Legokosabb az állatot Lyme-kór elleni vakcinával rendszeresen..
Hogyan szabadíthatjuk meg a kutyát a bolhaekcémától?
Nagyon fontos, hogy ne csak a kutyán, hanem a környezetében is..
Lehet-e hátránya is a macska ivartalanításának?
Az állatorvos szerint vannak a macska ivartalanításának hátrányai..
Szívritmuszavar a kutyánál - csak semmi pánik
Szívritmuszavar: gyakori az ebeknél, de nem kóros.
Ilyen bajra figyelmeztethet a véres cicapisi
A húgykövesség speciális betegség, amire rendkívül hajlamosak a..