KEDVENC BLOGOK

Vakáció
Idén teljesen betelt a pohár. Mindenféle szempontból. Sok volt a munka, sok volt a kutya, sok..
Agility
Szóval járunk agilityzni rendszeresen. Amit nem csak én, de Donnie is nagyon szeret. Vasárnap..
Mostanában történtek
Az utóbbi időben sajnos Almára nagyon rájárt a rúd. Ő soha nem..
Mákkal díjátadón jártunk!
Hatalmas megtiszteltetés ért a napokban! Példakép Díjat vehettem át a Nemzeti Színházban...


Hírek / A legismertebb és legbizarabb celeb-kedvencek

A legismertebb és legbizarabb celeb-kedvencek

Szerző: Videokedvenc | 2012. január. 16. 14:28


A világsztárok a felszínes barátságok, a zajos kapcsolatok és a bulvárcápák gyűrűjében legtöbbször csak a kedvenceikben bízhatnak, akiket a paparazzóknak köszönhetően az egész világ ismer. Ők hatan a legismertebb celebgazdik legismertebb kedvencei.


Michael Jackson és Bubbles

A pop királya minden tiszteletet megérdemel zenéje miatt, de azon túl valljuk be őszintén elég ellentmondásos dolgokat művelt földi léte során. Kedvenc háziállatát a ’80-as évek elején fogadta örökbe egy Texas-i kutatási központtól. A kiválasztott egy csimpánz volt, aki a Bubbles nevet kapta a keresztségben. Az emberszabású még Neverlandbe is beköltözött, és feltűnően sokszor jelent meg a nagy nyilvánosság előtt ugyanabban a göncben, mint gazdája, ami nem feltétlenül a majom ízléséről tanúskodik. Bár, ki tudja? Michael halála után egy floridai állatotthon fogadta gondjaiba a gazdátlan csimpánzt.

Paris Hilton és Tinkerbell

Nincs nála híresebb celeb-eb, ez meggyőződésünk. Paris Hilton csivavájáról Tinkerbellről több paparazzi fotó készült, mint gazdája csunyájáról, pedig aztán a villantásokat illetően sincs szégyellni valója az örökösnőnek. Tinkerbell nincs ám egyedül! Hilton kisasszony 17 másik kutyussal kényeztetni magát a szürke hétköznapokon, akiknek egy méregdrága kastélyt is építetett kertjében, mely kiköpött mása a saját otthonának. Kár, hogy a pénz mellé ízlést nem adnak!

Ryan Gosling és George

Ryan Gosling Hollywood ügyeletes jópasija, szóval a cukiskálán bizonyára elég magas pontszámot kapna a gyengébbik nemnél. És képzeljétek, a kutyája még cukibb! Goerge, a keverék négylábú szinte elválaszthatatlan a színésztől, olyannyira, hogy ha kell, akkor ölben abszolválja a reptéri mozgólépcsőket. George különös ismertetőjegye a punk frizurája. Ha igaz, miszerint a kutya olyan, mint a gazdája, akkor Gosling lehet, hogy mélyen legbelül egy tetovált rosszfiú?

Barack Obama és Bo

A politikai bizniszben kevés ismertebb négylábú van hivatalban, mint az Amerikai Egyesül Államok elnökének házi kedvence, aki történetesen egy portugál vizikutya. Ha valaki az „első kutya” ranggal bír, annak bizony kötelességei vannak! Bo internetes bloggal és önálló facebook oldallal is büszkélkedhet, emellett szabad bejárása van az amerikai beszélgetős műsorba. Megfordult már Oprah-nál és Jay Lenonál is.

Mark Zuckerberg és Beast



„Puli vagyok, egy magyar származású juhászkutya. Oregonban születtem és most Palo Altóban lakom Markkal és Cillával. Mellesleg extrém cuki vagyok!” Gondoltátok volna, hogy ez a szöveg a facebook-alapító házikedvencének bemutatkozása a gazdi produktumán? Ugye, hogy nem! Ez a feladvány talán még Chuck Norrison is kifogott volna, pedig ő még szamárfület is tud hajtani az arckönyvre. A Beast, vagyis Szörnyeteg névre hallgató magyar véreb komoly társasági életet él a közösségi portálon, szóval tessék lájkolni!

George Clooney és Max

A legbizarrabb sztár-öleb címét toronymagasan George Clooney vietnámi csüngő hasú malaca nyerte, aki sajnos már az égi pocsolyákban dagonyázik. Max 18 évet húzott le a színésszel egy háztartásban, ami világrekordnak számít ismerve Clooney étvágyát. Vajon azért nem állapodott még meg a sármos színész, mert választottjai nem voltak elég disznók az ő ízléséhez? Mindenesetre nehéz dolga lesz annak a hölgynek, aki be szeretné tölteni a Max által hagyott űrt a sztár szívében. Clooney ugyanis nemrég felkeresett egy szellemidézőt, hogy meggyőződjön róla kedvencének a túlvilágon is jól megy sora. Mi ez, ha nem a síron túl is tartó szerelem?



 

Válasszon!

Ajánló

Mi a gazdi feladata, ha ellik az eb?
Mindig legyünk tisztában azzal, hogy vemhes-e a kutyánk!
Fertőző kullancsok – a te kutyád is veszélyben lehet
Legokosabb az állatot Lyme-kór elleni vakcinával rendszeresen..
Hogyan szabadíthatjuk meg a kutyát a bolhaekcémától?
Nagyon fontos, hogy ne csak a kutyán, hanem a környezetében is..
Lehet-e hátránya is a macska ivartalanításának?
Az állatorvos szerint vannak a macska ivartalanításának hátrányai..
Szívritmuszavar a kutyánál - csak semmi pánik
Szívritmuszavar: gyakori az ebeknél, de nem kóros.
Ilyen bajra figyelmeztethet a véres cicapisi
A húgykövesség speciális betegség, amire rendkívül hajlamosak a..