KEDVENC BLOGOK

Élvezzük a napsütést
Vasárnapra esős borul időt jósoltak... nem jött be ... szerencsére... Kimentünk a Szigetre..
Vajna Timi volt a háziasszonyunk a 2016-os Szent Gertrúd díj átadáson
Idén átadtuk immáron harmadik alkalommal a Szent Gertrúd díjat azoknak a kedves embereknek..
Allergia még mindig
Zizu a múltkori szteroid injekció után 4 hétig nem vakarózott és nem rágta a lábait. A..
Vakáció
Idén teljesen betelt a pohár. Mindenféle szempontból. Sok volt a munka, sok volt a kutya, sok..
a nagy felfedezés
és igen! felfedeztem jókait töviről hegyire! sőt lakberendeztem is, meg pakolásztam,..
Riadalom a Garázs utcában
 Zsani kisasszony már megint nagyot alakított az esti sétánál. Hátul a garázsok mögött..
Napi kvíz
 Ki ez a fruska a kis szerencsétlennel? Annyi segítség , hogy híres Mopsz gazdi, de inkább a..
Casi már nem igazi pasi...
"Sajnos" elérkezett az idő, hogy Casi találkozzon az állatorvossal és ivartalanítsák.Január..


Hírek / Amit csak az állatok tudnak: 5 kivételes barátság

Amit csak az állatok tudnak: 5 kivételes barátság

Szerző: Videokedvenc | 2014. március. 28. 15:18


Nekik sikerült átlépni a saját korlátaikat. Olyan szeretetben élnek egymás mellett, amire sokan irigyek lehetünk. Az állatvilág csodálatos!


Nem számít mennyire cuki, vagy éppen veszélyes az állat. Egy valami mindegyik fajról elmondható: klasszisokkal jobbak, mint mi, emberek. Nem haragszanak, nem ítélkeznek, nem használják ki a másikat önös érdekek miatt. Az ösztöneik vezérlik őket, ezért sokkal tisztábbak, nyíltabbak és elfogadóak, mint a teremtés koronáinak gúnyolt faj. A viralnova.com cikke alapján összeválogattunk 5 kivételes barátságot az állatvilágból, hogy saját példájukon keresztül tanítsanak meg minket az elfogadásra és a szeretetre.

Bubbles és Bella

Egy páros ennél jobban már nem is különbözhet egymástól méretben és habitusban. Az ő esetükben bizony az ellentétek nagyon is vonzották egymást! Bubbles, az elefánt és Bella, a fekete labrador keverék találkozásuk óta elválaszthatatlanok. Együtt fürdenek, játszanak és pihennek. Bella örömmel kihasználja a haver testi adottságait. Ha úgy hozza a helyzet, akkor trambulinnak nézi a hatalmas elefánt testét, ha pedig egy kis nyugalomra vágyik, akkor is megtalálja cimboráján a neki legkényelmesebb fekhelyet. Bubbles pedig az ormányosoktól megszokott higgadtsággal tűri meg maga körül hiperaktív barátját.

Shere Khan, Baloo és Leo

Ez a triumvirátus igazi nehéz fiúkból áll, akik külön-külön is halálosak, pláne, ha együtt vannak. Ez azonban csak a látszat. Shere Khan a tigris, Baloo, a medve és Leo, az oroszlán valójában a légynek sem tudnának ártani. Egy dorgbáró személyes állatkertjében raboskodtak, a bezártság pedig összekovácsolta őket olyannyira, hogy kiszabadulásuk után sem hajlandóak lemondani egymás társaságáról. Egy állatfarm most az otthonuk, ahol a legnagyobb szeretetben élnek.  
Mabel és a kutyakölykök

Az anyai ösztönöket semmi írhatja felül! Mikor Mabel, a tyúkanyó megsérült, gazdái jobbnak látták, ha kiszakítják a fajtársai közül, és bent a lakásban nevelik tovább. Több sem kellett a szárnyasnak, amint megpillantotta a család rotweiler kölykeit, azonnal bekapcsolt nála az anyai ösztön: szó szerint a szárnyai alá vette a kiskutyákat.

Fred és Dennis

Úgy látszik, a kutya nem csak a ember legjobb barátja, hanem a kacsáké is! Mikor szegény Dennis mamáját széttépte egy róka, Fred, a labrador büszkén lépett elő nevelő szülőnek, hogy az elárvult kiskacsa minden lépését óvó tekintettel kövesse, ahogy azt egy kacsamamától elvárnánk!

Pippin és Kate

A vadon szava sem állhat közéjük! Pippin sérült kis őzgidácskaként került Kate gazdáihoz, akik egészen addig gondját viselték, míg meg nem erősödött és vissza nem lehetett engedni a vadonba. Ez idő alatt azonban Kate és Pippin életre szóló barátságot kötöttek, az őz időről-időre visszatér a nevelőszülőkhöz és a kispajtáshoz, hogy hírt adjon magáról, majd’ a családlátogatás után újra csatlakozik a csordájához. Ennél szebben ki sem fejezhetné a háláját megmentőinek. (folytatjuk)

(forrás: viralnova.com)

 

Ajánló

Baba és kutyus: az első találkozás
A kutya első találkozása a babával egy közös sétával is kezdődhet.
Kutya és szép kert – igen, a kettő összeférhet
A kutya kertészkedését sok gazdi nem nézi jó szemmel.
Gondatlan állattartás vagy állatkínzás – hol a határ?
Mi minősül állatkínzásnak? Videónkból kiderül.
Így szoktathatod össze a kutyát a cicával
Hogyan szoktassuk össze a kutyát a cicánkkal?
Mit tegyél, ha elveszett a kutyád?
Egy biztos: ne várj arra, hogy a kutya hazatalál!
Macskád lesz? Akkor így alakítsd át a lakásodat
Fontos, hogy milyen környezet fogadja új otthonában a cicát. A..