KEDVENC BLOGOK

Vakáció
Idén teljesen betelt a pohár. Mindenféle szempontból. Sok volt a munka, sok volt a kutya, sok..
Agility
Szóval járunk agilityzni rendszeresen. Amit nem csak én, de Donnie is nagyon szeret. Vasárnap..
Mostanában történtek
Az utóbbi időben sajnos Almára nagyon rájárt a rúd. Ő soha nem..
Mákkal díjátadón jártunk!
Hatalmas megtiszteltetés ért a napokban! Példakép Díjat vehettem át a Nemzeti Színházban...


Kedvencek állatorvosa / 2009-ben a Debreceni Klinika lett a nyertes

2009-ben a Debreceni Klinika lett a nyertes

Szerző: Videokedvenc | 2013. május. 28. 11:20


A debreceni állatorvosi rendelőintézet nem ül a babérjain a Kedvencek Állatorvosa Díj elnyerése óta, folyamatosan fejlődik, amit a gazdik és kedvenceik hűségükkel jutalmaznak.
Öt évvel ezelőtt gondolt egyet a legnagyobb hazai gyógyszerforgalmazó cég, és megalapított egy olyan díjat, melyet az az állatorvos, állatorvosi rendelő vagy patika nyer el, amelyik kiemelkedő színvonalú munkája elsősorban a gazdikért van. Egy állatorvosi rendelőbe belépve ma már kevés az egyetemen elsajátított szakmai ismeretek hibátlan alkalmazása, érteni kell az állattulajdonosok nyelvén is! Ezért a Kedvencek Állatorvosa Díj egy közönségdíj. 2009-ben a debreceniek részesülhettek ebben az elismerésben.

„Korábbi munkám során és megyei SZATOK elnökként a célom mindig az volt, hogy a Debrecenben élő állattartók állategészségügyi igényei az itt élő és dolgozó állatorvosok jól oldják meg. Most ugyanezt próbáljuk meg a kisállatok esetében is, kicsiben. Öt állatorvos dolgozik rendelőnkben, öt különböző, öt egymástól eltérő, de mégis egymást kiegészítő specializáció valósul meg a rendelőben. A szakállatorvosi szintű betegellátást képzett asszisztencia, empatikus betegirányítás, jó felszerelés, gyógyszervásárlási lehetőség teszi teljes körűvé” – mutat rá a debreceni állatklinika erősségére Dr. Nagy Elek, tulajdonos.

„Az elmúlt hat év során ennek szellemében fejlődött a rendelőintézet tevékenysége, és alakult ki a specializáció az egyes szakterületekre.” – folytatja Dr. Nagy Elek. „Az általános állatorvosi munka mellett Toldi Éva doktornő kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomával a belgyógyászati és ultrahang diagnosztikai területen jeleskedik. A jelenleg szülési szabadságon lévő Nagy Otília doktornő az egzotikus állatok egészségvédelmét és az állatorvosi szemészetet végzi. Nagy Zsolt doktor specializációja a lágy-, és rádiosebészet szinte minden területe, Török Viktor doktor pedig az ortopédiai diagnosztika és műtétek elhivatott művelője.”

A debreceni állatorvosi rendelőintézet nem ül a babérjain a Kedvencek Állatorvosa Díj elnyerése óta, folyamatosan fejlődik, amit a gazdik és kedvenceik hűségükkel jutalmaznak.

Ha azt szeretnéd, hogy idén a kedvenc állatorvosod nyerje el a díjat, akkor regisztrálj és szavazz www.felelosallattartas.hu oldalon, amivel egy Apple iPad minit nyerhetsz! 

Ajánló

Mi a gazdi feladata, ha ellik az eb?
Mindig legyünk tisztában azzal, hogy vemhes-e a kutyánk!
Fertőző kullancsok – a te kutyád is veszélyben lehet
Legokosabb az állatot Lyme-kór elleni vakcinával rendszeresen..
Hogyan szabadíthatjuk meg a kutyát a bolhaekcémától?
Nagyon fontos, hogy ne csak a kutyán, hanem a környezetében is..
Lehet-e hátránya is a macska ivartalanításának?
Az állatorvos szerint vannak a macska ivartalanításának hátrányai..
Szívritmuszavar a kutyánál - csak semmi pánik
Szívritmuszavar: gyakori az ebeknél, de nem kóros.
Ilyen bajra figyelmeztethet a véres cicapisi
A húgykövesség speciális betegség, amire rendkívül hajlamosak a..